Punt
nl
Net nieuw op punt.nl
Hieronder zie je de meest verse artikelen vanuit punt.nl
Mond op mond reclame ging sneller dan de reisfolders huis aan huis konden worden verspreid. De meeste huizen hadden geen voordeur meer, laat staan een brievenbus. Sterker, de meeste huizen hadden al geen bewoners meer. Gevlucht.Ik bevind mij in de lotushouding op een kussentje in een kring vol mediterenden. De meditatieleider spreekt met monotone stem over de indrukken van buitenaf. Alle indrukken van buitenaf mogen er zijn, maar deze hoef je niet binnen te laten komen. Voel wat er zich nu aandient. In jouw lijf. Dit is het enige dat belangrijk is, op dit moment. Voel wat er op dit moment aandacht vraagt, in jouw lijf.Huis en haard verlaten. Met minder dan één stuk handbagage. Door mond op mondreclame had je gehoord dat je welkom was - aan de overkant. Samen met jouw kinderen, samen met vele anderen. Vol verwachting stap je aan boord. De monotone stem van de meditatieleider is vaag op de achtergrond aanwezig. Als je merkt dat je je laat afleiden, door de indrukken van buitenaf, keer dan weer terug naar wat er bij jou, in jouw lijf, aandacht vraagt. Wat voel je, nu? Wat dient zich aan in jouw lijf, dat jouw aandacht vraagt, op dit moment? Je probeert niet te denken aan iedereen die je achterliet. Slikt jouw tranen weg als je denkt aan de tranen van hen die je achterliet. Achter moest laten. Je kon niet anders. Dit is jullie kans om te overleven. Nu moet je sterk zijn voor de kinderen. Nu moet je met hen geloven in een toekomst, daar - aan de overkant. Onwetend over het komende onheil. Mond op mond reclame zou snel veranderen in mond op mond beademing. Tevergeefs.Wees je bewust van jouw ademhaling, voel hoe jouw longen zich met lucht vullen als je diep inademt. En ineens ben ik mij volledig bewust van mijn ademhaling. Volledig - in het nu - besef ik het. Ik adem! Ja. Ik wel.
2015-09-03 00:38:38 mevrouwh.punt.nl
Lezers die al langer bij mij lezen zullen zich de roemruchte tijden van mijn blogmaatje Lobbes nog kunnen herinneren. In anderhalf jaar tijd wist Lobbes met zijn droge humor en kritiek op zijn baasje uit te groeien tot de bekendste bloghond van Nederland. Toen Lobbes vrij plotseling overleed stonden vele blogs op zwart en kregen wij honderden mails, kaartjes, bossen bloemen, fotocompilaties en filmpjes opgestuurd. Zijn laatste zelfgeschreven blog waarin hij eigenlijk zijn overlijden zelf al een beetje aankondigde, maar bezorgd was om de grote mensen, hebben de meeste lezers en vooral dierenliefhebbers niet met droge ogen kunnen lezen. Onze kat Spottie bleef over, maar dat was geen schrijvertje. Ook Chico de nieuwe hond zag het niet zitten en blafte, ik ben een tweede kans hond van ruim 8 acht jaar, ik doe niet meer aan die onzin mee. Zodoende waren er de laastste jaren weinig tot geen bijdagragen van de viervoeters binnen ons huis. Toch miste ik die kritische feedback en beschouwende blogs van Lobbes wel, maar er heeft zich volgens mij een nieuw blogmaatje gemeld. Bij de eerste kennismaking werd ik helemaal blij, dit is denk ik een grote schrijfster in spé. Ze stelt zich zelf even voor. Hoi, ik ben Happy en dat ben ik ook.
2015-09-03 00:17:05 leidseglibber.punt.nl
Email: kalogirosxenia@gmail.com @Facebook search for Xeniafotografie
2015-09-02 23:47:51 xeniakalogiros.nl
September Woensdag 2 september: Your place or mine
2015-09-02 22:46:28 linedance.punt.nl
Ook CADEAUBONNEN verkrijgbaar.
2015-09-02 22:15:48 fox-antiques.nl
FOX biedt U een assortiment aan, waarmee U warmte en stijl in huis haalt, ook te combineren in een modern interieur.De foto's hieronder geven U een inkijkje in dat assortiment (klik op de foto voor een grotere afbeelding, en klik vervolgens rechtsmidden om naar de volgende foto te gaan, of klik linksonder om de diashow te starten). U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie over de objecten, of langs komen om ook de andere stukken te bekijken.
2015-09-02 22:13:54 fox-antiques.nl
Honeysuckle Cottage Antiques & Collectables profileert zich graag als een plek, waar U terecht kunt voor Engelse antieke gebruiksvoorwerpen, tafelgerei voor een 'dinnerparty' of 'high tea', decoratie- en siervoorwerpen, voor U zelf of om cadeau te doen. 'Sustainability' ofwel 'duurzaamheid' is vandaag de dag hèt toverwoord. Hergebruik van gebruikte spullen draagt daar maximaal aan bij. De milieubelasting is minimaal. Deze spullen zijn in een ver verleden al geproduceerd. U remt persoonlijk de wegwerpmaatschappij en de productie van nog meer nieuwe spullen. Plaats:Tongerseweg 2456213 GC  Maastricht Telefoon:+31 (0)6 33838072+31 (0)43 3540510 Showroom open:Donderdag 13.00 - 17.00u en vrijdag 13.00 - 17.00u, of op afspraak Handelsregister: KvK-nummer 56433042BTW-nummer: NL158034739B01
2015-09-02 22:08:59 fox-antiques.nl
A.s. zaterdag zal het eerste elftal zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen spelen. Dit gebeurt thuis tegen SV Olympia '25. Gelijk een mooie eerste pot voor de mannen van trainer Ferry Marks. Buiten het feit dat het een Hilversumse derby betreft is er ook een weerzien met oud-trainer Marco Gras.   We hopen dat vele mensen de weg naar ons gezellige sportpark weten te vinden. Wij hopen op een mooie sportieve wedstrijd. De kantine is de gehele dag geopend voor een hapje en een drankje, verder zal er gezellige muziek zijn. Genoeg ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag. Deze dag zullen onze trouwe sponsoren ook extra in het zonnetje gezet worden, wij zijn al jaren ontzettend blij met hen.  Deze middag zullen we ook stilstaan bij degenen die ons ontvallen zijn. Tijdens de zomerstop is oer-Zebriaan Willem Roekamp sr. overleden. Verder zijn zeer recentelijk twee authentieke oud-Bloemenkwartierders komen te overlijden: Max van der Pas sr. en Leunis Nieuwenhuyze. Wij wensen de diverse families veel sterkte toe in deze moeilijke periode. BZC '13 zal deze clubmensen eren door voor de wedstrijd 1 minuut stilte te houden. Ook zal ons eerste elftal met rouwbanden spelen.  Hopelijk zien we u zaterdag op ons sportpark aan 't Jagerspaadje!   
2015-09-02 21:01:47 bzc-selectie.nl
De gevangenis Norgerhaven is vanaf vanmiddag officieel in Noorse handen. Staatsecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie droeg de sleutels van de gevangenis vanmiddag over aan zijn Noorse collega Minister van Justitie Anders Anundsen. Dijkhoff: “Nederland en Noorwegen helpen elkaar grensverleggend. Zij de cellen. Wij de banen”.  De inrichting in Veenhuizen zal de komende weken gestaag gevuld worden met Noorse gedetineerden, die een deel van hun straf uit komen zitten in Nederland. Totaal komen 242 Noren naar Naderland, de eerste 24 zijn dinsdag al gearriveerd op luchthaven Eelde en verblijven al in gevangenis Norgerhaven.
2015-09-02 20:53:56 cuzzo.nl
Foto: Erik Braam - 112hoogeveen.nl/Cuzzo.nl. Video volgt. De blusgroep van Zuidwolde spoedde zich dinsdagavond om even voor half zeven naar de Bittervoorn in Hoogeveen. In een woning in deze straat was brand in de keuken uitgebroken, doordat de bewoonster vergeten was dat er een pannetje op het vuur stond. Ondanks dat het huis vol rook stond, wist de bewoonster de woning veilig via de achterdeur te verlaten. De blusgroep van Zuidwolde wist en uitslaande brand te voorkomen. De schade is desondanks behoorlijk. Een medewerker van stichting Salvage zal de verdere afhandeling regelen.
2015-09-02 20:40:46 cuzzo.nl
Foto: Erik Braam - 112hoogeveen.nl/Cuzzo.nl. Video volgt De blusgroep van Zuidwolde spoedde zich dinsdagavond om even voor half zeven naar de Bittervoorn in Hoogeveen. In een woning in deze straat was brand in de keuken uitgebroken, doordat de bewoonster vergeten was dat er een pannetje op het vuur stond. Ondanks dat het huis vol rook stond, wist de bewoonster de woning veilig via de achterdeur te verlaten. De blusgroep van Zuidwolde wist en uitslaande brand te voorkomen. De schade is desondanks behoorlijk. Een medewerker van stichting Salvage zal de verdere afhandeling regelen.
2015-09-02 20:38:54 112hoogeveen.nl
Op zaterdag avond tijdens de Damloop by Night, sta ik te swingen in de cabrio langs het parcours. Op de Havenstraat, op ongeveer km punt 5. Kom mee naar mijn cheerzone,  en laten we er een feestje van maken. Ben je loper? Hou dan rekening met een extra 'turbo boost' op 5 kilometer! Tot daar  
2015-09-02 20:19:03 flyonsound.nl
‘De dame die onze zwangerschapsshoot heeft gedaan, doet ook de geboortefotografie’ .- ‘Jaaaaaa, dat is zo leuk he! Zo’n shoot met zo’n klein baby’tje’.‘Ja, dat is inderdaad erg leuk en gaat ze ook doen, maar we bedoelen GE-BOOR-TE-fotografie’.- ‘Oh, dat. Dussehhh… op het moment zelf bedoel je…..’  - en we zien de bedenkingen bijna op hun voorhoofd staan. Ja inderdaad, op het moment zelf. Geboortefotografie is voor velen een absolute no-go. En dat mag. Dat is uiteraard ieder voor zich.  Ik had er lang geleden over gelezen en het leek mij heel bijzonder. Bijzonder om een naslag te hebben van een levensveranderende gebeurtenis.Ik hou sowieso van foto’s, van het vastleggen en maken van herinneringen en waarom dan niet van juist zoiets speciaals. Iets wat je echt niet opnieuw kunt doen. Ook wilde ik mijn lief niet met deze moeilijke taak opzadelen en hoefde hij zich er op het ‘moment suprême’ niet mee bezig te houden, behalve met mij en de geboorte van Aron. Ook kreeg hij nu geen gemopper van mij achteraf over de gemaakte foto’s. Want ja, het is niet mogelijk, maar het allerliefst had ik nog zelf de foto’s willen maken ook. Is het dan niet raar en naar, om iemand er steeds omheen te hebben die maar aan het klikken is?Ik kan daar volmondig op reageren met ‘nee!’. Op het moment van bevallen zijn er toch al meerdere mensen met mij/ons bezig die we tot een paar uur eerder niet kenden en hun dagelijkse werk uitvoeren. Die ene persoon extra, die ook haar werk uitvoert, maakte ons niet uit.  Was je je er niet heel bewust van dat ze er was en werd je daardoor niet afgeleid?Ja, ik was me er wel bewust van, maar ik heb me daar voor afgesloten. Ze was er, maar ze was er ook niet. Dit ging om ons en van te voren weet je dat het geen charmante foto’s worden, maar juist dat is echt. The real thing. Het IS geen beautyshoot, maar een gebeurtenis-en-emotie-reportage. Een documentatie van ons verhaal. Het einde van de lange aanloop, het begin van een heel nieuw leven! DAT is het vastleggen wel waard vonden wij. Tenslotte hebben we ook ‘the making of’ van Aron zelf gefilmd, gefotografeerd en beschreven (punctie en terugplaatsing). Echt? Ja echt! Daarnaast heeft ze ook het personeel niet in de weg gelopen. Zij konden hun werk prima uitvoeren. (zij vonden het juist wel leuk en interessant, want het was voor hen voor het eerst) ~~~~ En dan...Eindelijk! Na een tijd wachten kregen we bericht dat Getsje klaar was. Daar was dan ons geboorteverhaal op beeld. Het is een film(pje) geworden met foto’s van het begin tot het einde. We gaan langs bij Getsje en we bekijken het filmpje met zijn vieren. We waren… we zíjn… onder de indruk. Tranen vloeien en het gevoel komt weer terug. Ik kijk naar twee opgewonden koppies in afwachting van, de heftig wordende weeën, het bemoedigende personeel, mijn lief die zijn best doet mij te ontlasten en zijn onmacht, het harde werken, de oerkrachten die aan het einde nodig zijn en dan……dan naar het perfecte kleine mensje dat ik aanpak en op mijn borst gelegd wordt, een trotse blik van een papa en een opgeluchte en verwonderde mama. Even ben ik terug naar nu: Ik kijk naar Aron op mijn schoot, hij kijk me met grote ogen en open mondje aan, alsof hij voelt dat dit bijzonder is en ik slik nog even verder. Terug naar het filmpje… Op het beeld komen de foto’s voorbij van Aron, van hoe hij in mijn buik opgevouwen zat, het wegen, temperaturen, aankleden, enzovoorts, zijn kleine gerimpelde handjes en voetjes. Je ziet Aron per beeld al veranderen van verfrommelde frummel naar frummel. Je ziet ons bijkomen, ons eerste beschuitje eten en uiteindelijk met zijn drieën naar onze kamer lopen en trots bij de wieg staan. PRACH-TIG! We hebben Getsje persoonlijk al bedankt, maar bij deze doen we dit nogmaals. Want behalve dat ze de foto’s heeft gemaakt, was ze ook eigenwijs. Ze kwam vroeg in het ziekenhuis. Mijn blik sprak volgens haar boekdelen ‘Wat doet zij hier NU al??’. Gelúkkig was ze eigenwijs, want anders had ze nooit ons verhaal compleet gehad (de bevalling ging snel!). Omdat het zo druk was in het ziekenhuis, moest het personeel overal en nergens zijn, waardoor we veel alleen werden gelaten. Tevens had het personeel niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Daar zitten dan een aanstaande papa die niet weet wat hij moet doen en een aanstaande mama die niet weet wat haar overkomt! Maar daar was Getsje die mij bemoedigende woorden toesprak en mijn lief aangaf wat hij voor mij kon doen.Dus voor bevallingsbegeleiding is Getsje wederom geschikt, haha! En wat men vaak vergeet…. het is niet alleen het maken van de foto’s. Getsje heeft zich de periode rondom mijn uitgerekende datum vrij gehouden om standby te staan, had een oppas geregeld voor haar zoontje, waar hij elk moment terecht kon, want als je weg moet, moet je weg. En na de bevalling begint het uitzoeken en het bewerken van de foto’s tot een filmpje. Er zit gewoonweg veel werk in! Getsje doet het met alle liefde en dat zie je terug. We zetten het filmpje niet openbaar, maar willen wel een aantal foto’s met jullie delen om jullie een idee te geven van wat er gefotografeerd is. Misschien stel je je mening bij. Misschien ook niet. Ons maakt het niet uit. Wij zijn ontzettend blij dat wij Getsje erbij hebben gehad. Uiteraard hebben wij Getsje betaald, maar het resultaat…. dat is ONBETAALBAAR!
2015-09-02 19:52:45 sabbiedeflap.punt.nl
Foto's: Freddie Prins - 112hoogeveen.nl/Cuzzo.nl. Woensdagmiddag om even na half vijf werden de brandweerkorpsen van Zwinderen, De Krim en Hoogeveen opgeroepen voor een brand in een boerderij aan de Brugstraat in Nieuwlande. Rookwolken kwamen uit de voorzijde van de grote boerderij en deed het ergste vermoeden. De brandweer kon de brand snel lokaliseren en had deze dan ook snel onder controle De brand is ontstaan door kortsluiting in een wasmachine of wasdroger.
2015-09-02 19:51:04 112hoogeveen.nl
Foto's: Freddie Prins - 112hoogeveen.nl/Cuzzo.nl. Woensdagmiddag om even na half vijf werden de brandweerkorpsen van Zwinderen, De Krim en Hoogeveen opgeroepen voor een brand in een boerderij aan de Brugstraat in Nieuwlande. Rookwolken kwamen uit de voorzijde van de grote boerderij en deed het ergste vermoeden. De brandweer kon de brand snel lokaliseren en had deze dan ook snel onder controle De brand is ontstaan door kortsluiting in een wasmachine of wasdroger.
2015-09-02 19:49:20 cuzzo.nl
Vandaag gewoon maar wat geknipt, het is bijzonder mager allemaal, en het beloofd de komende dag niet beter te worden.
2015-09-02 18:53:23 utrechtseheuvelrug.punt.nl
Soms haalt het leven rare fratsen met je uit. Het beste wat je dan kan doen is je hoofd niet laten hangen maar het fier omhoog houden en de strijd aan te gaan. Klinkt goed, maar zo eenvoudig is dat nog niet, heb ik ervaren. Vooral aan het begin, zo'n twee jaar geleden, had ik bijna de strijd opgegeven voordat deze goed en wel begonnen was. Toen kwamen er ook nog eens wat schimmen uit een grijs verleden aan de deur morrelen. Inmiddels heb ik die grijze schimmen kunnen verjagen en ben ik volop bezig met het voeren van mijn strijd. Waar het ook op uit komt, hoeveel van mijn oude leven ik ook terug heb of nog krijg, ik ben ervan overtuigd dat ik op sommige gebieden sterker geworden ben of nog zal worden. Alsof het licht door de barsten in mijn leven heen aan het schijnen is. En dat voelt goed!! Genieten van de mooie dingen van het leven had ik eerder al geleerd maar er valt nog heel veel bij te leren.  Eeuwen geleden postte ik dit nummer al eens vanwege een heel andere aanleiding, maar het is nog steeds van toepassing.   
2015-09-02 18:20:58 hemispheres.nu
Staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken heeft tijdens haar bezoek op Saba en Bonaire een haaienreservaat geopend.
2015-09-02 18:18:18 visserijnieuws.punt.nl
We zijn dit seizoen weer op zoek naar punten sponsors. Het idee is dat u 1 euro betaalt voor elk punt dat het eerste elftal van BZC'13 haalt in de competitie dit jaar. Hiermee hopen wij onze jongens een steuntje in de rug te geven en te 'belonen' voor hun prestaties. Dus wie doet er mee voor slechts 1 euro per punt?
2015-09-02 17:06:29 bzc-selectie.nl
Dit jaar zullen wij alle Hilversumse derby's in de vierde klasse E gaan volgen en houden wij hier een aparte stand van bij. Aanstaande zaterdag staan er al drie derby's op het programma. Dit zijn de Hilversumse wedstrijden van het weekend in de 4e klasse E; BZC'13 - Olympia'25 't Gooi - Victoria Wasmeer - OSO. Bekijkt u na het weekend de site ook weer met de eerste tussenstand van "competitie in de competitie"?
2015-09-02 17:00:01 bzc-selectie.nl
Toon meer
Er zijn geen verdere berichten
Server query time:3ms Retrieval time:8ms
Ook bloggen bij punt?
Controleer hier of jouw gratis Mijndomein Websitemaker nog vrij is:
.punt.nl
Over punt.nl

Punt.nl is de weblogcommunity van Mijndomein.nl. Om punt.nl met haar tijd mee te laten gaan is er een geruime tijd geleden besloten om een nieuw blog platform voor punt.nl te maken. Dit is uiteindelijk door gegroeid naar de Mijndomein Websitemaker.

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl