Punt
nl
Net nieuw op punt.nl
Hieronder zie je de meest verse artikelen vanuit punt.nl
De grauwe amaniet (Amanita excelsa) is een vrij algemene amaniet die vooral in loofbossen voorkomt, en dan meestal onder eiken wordt gevonden.
2014-09-02 18:37:09 utrechtseheuvelrug.punt.nl
03/09/14: Soms heb je van die dagen dat alles in je hoofd een beetje door elkaar loopt. Je wilt afvallen, je wilt meer gaan bewegen, je wilt gezond eten, je wilt rust in je hoofd, je wilt eigenlijk een nieuwe baan, je wilt,….. Zoveel wensen, zoveel goede voornemens. Eigenlijk te veel om te overzien. Dus laat je alles maar bij het oude, want dat is vertrouwd en wel zo makkelijk. Afgelopen week volgde ik het 3e blok van de NLP Practitioner in Limmen (#ntinlp). Dat blok had alles te maken met doelen. Een doel dat ik gesteld heb, is dat ik over een paar jaar NLP coach wil zijn, omdat ik zie dat ik veel handvatten aangereikt krijg om in mijn praktijk te gebruiken. Maar ja, wat is dan de eerste stap naar dat doel? Mijn eerste stap was op de website van NTI NLP kijken om te kijken hoe ik NLP coach kan worden. Mijn volgende stap was het openen van een spaarrekening speciaal voor het doel. Mijn derde stap is het succesvol afronden van de Practitioner.  Wat nu als je wilt afvallen? Wat is dan de eerste stap? Welke stap past bij jou? De kilo’s gaan er niet vanzelf af, daar is wel inzet voor nodig. Wat maakt dat jij gaat afvallen? Wat is jouw eerste stap? Als eerste stap zou ik zeggen: “Maak een afspraak met mij!”. Ik begeleid je in het maken van de juiste keuzes en ik vind dat ook nog eens ontzettend leuk om te doen!  Bel nu voor een afspraak: 06-23550607 of mail me via info@karindekremer.nl Openingstijden:Dinsdag en vrijdag van 08.30 – 17.00 uurWoensdag van 08.30 – 13.00 uurDonderdag van 13.00 – 17.00 uur
2014-09-02 18:32:38 karindekremer.nl
Een inbreker uit de stad Wenen liep heel voorzichtig op zijn tenen maar werd daar betrapt daar hij had gegapt maar liep toen heen op snelle benen.
2014-09-02 18:32:30 vooruit.punt.nl
Een clown uit het Limburgse Maastricht was voor een Zeeuwse schone gezwicht helaas was de grap dat hij zonder trap scha aan haar gevel heeft aangericht.
2014-09-02 18:28:45 vooruit.punt.nl
Een heel goede chef-kok uit Zwolle ook heel dikwijls genoemd “De Bolle” kwam in diepe dip bij braden van kip die kakelde als dwaas en dolle.
2014-09-02 18:24:36 vooruit.punt.nl
Een bont hondje, hij heette echt Fik, kreeg van zijn baasje een flinke tik hij kon wel janken zonder bedanken en dacht, krijg voor mijn part nou de hik.
2014-09-02 18:20:19 vooruit.punt.nl
De Plooivoetstuifzwam (Calvatia excipuliformis) is een buikzwam met een breed bol- tot kussenvormig bruin vruchtlichaam. Hij heeft een diameter van 5 tot 12 cm en wordt tot 15 cm hoog. Op het bovenste deel zijn kleine stekeltjes zichtbaar. Hij komt algemeen voor tussen grof strooisel en op vooral zandige bodems in bossen, struwelen, parken en droge, onbemeste graslanden. Meer over deze zwam...........</a
2014-09-02 18:18:54 utrechtseheuvelrug.punt.nl
Een drieturven hoge boef uit Haid had in zijn tuin radijsjes gezaaid waren rood als biet hij lustte ze  niet en heeft ze allemaal afgemaaid.
2014-09-02 18:14:06 vooruit.punt.nl
Tussen Saalvelden en Heerde reisde een jongeling die niet keerde vanuit Oostenrijk en daar in  praktijk het boekbinden van opa leerde.  
2014-09-02 18:10:26 vooruit.punt.nl
Deze week start de Nationale Mosselweek. De Zeeuwse mosselsector wil Nederland graag verleiden met hun zilte lekkernij en start daarom met een promotiecampagne. Deze promotieweek wordt ingezet om de afzet van mosselen op een hoger niveau te brengen.
2014-09-02 17:51:15 visserijnieuws.punt.nl
Van Gerda YD mag ik het geen knutseltje meer noemen, dus waar ik me daarnet mee heb beziggehouden schijnt dus geen knutsel te zijn. Laat ik het dan maar een bewerking noemen, de achtergrond is een gegeven masker, de dame is een psp-tube De tekst heb ik verzonnen en de uitvoering dus ook. Maar het is geen knutseltje . . . . . (zo goed Gerda? )
2014-09-02 17:42:20 habadroomt.punt.nl
Islamitische fatwa (religieus bevel) staat gebruik massavernietigingswapens om ‘ongelovigen’ compleet uit te roeien toe - ‘Granaten met virus in metro’s en stadions’ Als het aan IS ligt worden alle Europeanen met de builenpest (links) vermoord. De Saudische koning Abdullah heeft gewaarschuwd dat leden van de islamitische terreurbeweging IS mogelijk al in Europa en Amerika zijn en aanslagen voorbereiden. Op een in Syrië buitgemaakte laptop, behorende tot een jihadist uit Tunesië, werden plannen gevonden voor het gebruik van biologische massavernietigingswapens tegen de Europese en Amerikaanse bevolking. Zo zou IS de kennis en technologie hebben om de builenpest te verspreiden. Desondanks ziet Europa, waaronder ook Nederland, nog altijd geen reden om militair in te grijpen. De pijlen van het Westen worden klaarblijkelijk liever op Rusland gericht.
2014-09-02 17:41:30 xandernieuws.punt.nl
De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft Zorgboerderij De Vierhoeve voor zes maanden onder verscherpt toezicht gesteld. Er zijn structurele tekortkomingen in de zorgverlening en door de directie wordt onvoldoende gestuurd op verbetering hiervan. De Vierhoeve is een voorziening voor dagbesteding en (begeleid ambulant) wonen voor jonge en jong volwassen cliënten met een (licht)verstandelijke beperking en/of een psychiatrische problematiek.
2014-09-02 16:25:49 112hoogeveen.nl
In de haven van Den Oever hebben de politie en de douane maandag een Wieringer garnalenkotter doorzocht. Twee mannen, waaronder de kapitein van het schip, zijn aangehouden, omdat zij vermoedelijk zijn betrokken bij internationale drugshandel.
2014-09-02 16:15:09 visserijnieuws.punt.nl
Wil jij ontdekken hoe je veel meer vanuit de balans tussen je hoofd en je hart, je leven vorm kunt geven? Jij hebt de wereld zoveel te bieden, je beschikt over een enorm potentieel, van jou is er maar 1! Het zou zonde zijn als jouw kwaliteiten, jouw leven vanuit jouw hart verloren zou gaan. Voor jezelf en voor anderen. De enige die jou tegen kan houden om vanuit je hart te leven, ben je zelf. Heb jij ook wel eens dat je denkt dat je niet goed genoeg bent, dat je er niet mag zijn? Dit is de stem van jouw interne criticus. Het is heel makkelijk om deze stem te geloven, je kent ‘m immers al je hele leven. Ben jij de criticus, of ben jij de observator achter jouw gedachten? Het luisteren naar je interne criticus kost je enorm veel: je laat niet altijd complimenten toe, je doet niet wat je eigenlijk Echt zou willen, wat je Hart/Ziel zou willen. Binnen de ruimte die er daarvoor bestaat. Dat wat moet, en dat wat anderen vinden dat moet, lijkt veel vaker voor te gaan. Dit kan je enorm veel energie kosten. Energie, die als je het inzet om je hart te volgen, je veel meer zal brengen. Waarom kies je voor dat wat je energie kost, in plaats van dat wat je energie geeft? Deze avond laat jou bewust worden wat je tegenhoudt om je hart te volgen, hoe jouw proces werkt. Als je dit weet, en de blokkades weet om te buigen, is het veel makkelijker om JeZelf te zijn. Te leren schakelen naar de observator achter jouw gedachten. Geef jezelf een cadeautje: leer om de interne criticus om te buigen naar dat wat voor jou werkt. Wat levert dit jou op? Je leert het verschil herkennen tussen de stem van de criticus, en de stem van je hart, Je herinnert jezelf aan wat je passies en talenten zijn, Door de bewustwording van het proces in jou, lukt het makkelijker vanuit je hart te leven, Je hebt nu een keuze in hoe je je voelt, Je ervaart dat je niet je gedachten bent, Hierdoor krijg je veel meer energie in je dagelijks leven, Uitstekende aanvulling op de D.A.R.M.-cursus, bij alle levels. Voor wie? Merk je dat je wel eens negatief over jezelf denkt? Heb je weinig energie? Ben je een sensitief persoon, maar zet je je kwaliteit nog niet altijd in? Ben jij eraan toe om meer jezelf te zijn? Kom dan ook naar deze interactieve workshop, die je nieuwe, positieve energie geeft! Een workshop met een vleugje psychologie, mindfulness en heartfulness.
2014-09-02 15:18:19 reinventyourself.nl
NAVO-lidmaatschap Oekraïne is rode lijn voor het Kremlin - Inlichtingenanalisten roepen het Westen op Rusland niet uit te dagen tot een preventieve verrassingsaanval In 2008 bewees het Russische leger in Zuid Ossetië zeer snel en zeer effectief te kunnen optreden. De Amerikaanse specialisten zijn bang dat het Westen Rusland provoceert tot een vergelijkbare ‘shock-and-awe’ operatie, met catastrofale gevolgen. William Binney, de voormalige afdelingsdirecteur van de Amerikaanse inlichtingendienst NSA die in 2012 als eerste de geheime spionageactiviteiten van de NSA wereldkundig maakte, roept samen met een aantal andere veiligheidsveteranen de Duitse bondskanselier Angela Merkel in een open brief op om een totale oorlog tussen de NAVO en Rusland om Oekraïne te vermijden.
2014-09-02 15:11:51 xandernieuws.punt.nl
  Er schijnen drie overheersende geesten vandaag de dag de Gemeente,  het Lichaam van Jeshua  aan te vallen. De geest van Izebel, Absalom en Delilah het zijn allen geesten van macht, manipulatie en controle. De Delilah geest (kan zowel manlijk als vrouwelijk zijn) is een meester in het verleiden en speelt met vals vuur en valse liefde die leidt tot (geestelijk) overspel en (seksuele) onreinheid en lust (porno). Het is een parasiterende geest  die altijd neemt van een ander en zal altijd haar slachtoffers misbruiken voor haar/zijn  eigen doeleinden. Ze zal door list en misleiding  proberen de kracht en roeping en visie van de gezalfde personen af te nemen door aanhoudend en veel tijd met hen door te nemen wat veel energie van hen vergt waardoor ze moe en toegeeflijk worden om zo dat wat van de gezalfde personen is zichzelf toe te eigenen zo dat hun bediening, de roeping en visie totaal vernietigt wordt. De lust van het oog  brengt mensen op een dwaalspoor waardoor ze door de zonde die ze bedrijven hun gezicht verliezen en zij hun bediening kwijt zijn. Deze geest maakt dat je vernietigt wordt, blind, naakt en beroofd. (lees Richteren 13-16) Dan de Izebels en Absaloms, we weten inmiddels dat de Izebels door de koningen werken en dat de Absaloms de koningen neer slaan. Een man kan niet voor lang met een Izebelgeest  leven want dat veroorzaakt hem allerlei hartklachten en hartfalen, deze mannen karakteriseren dan meer een Absalom geest. Het is goed om het hele verhaal van Absalom te lezen om hem beter te begrijpen en te plaatsen, zijn geschiedenis dat staat beschreven in 2 Samuel 13 t/m 19. Absalom wil promotie en aanzien en schuift iedereen zelf aan de kant en is een zeer kritische en trotse en hoogmoedige geest en heeft zo zijn eigen strategie om de macht over te nemen .. en zal een competitiestrijd aangaan en zal openlijke beledigingen niet schuwen en zaait daardoor tweedracht en verdeeldheid in een gemeente. De diepe wortel van Absalom is bitterheid en rebellie (weerspannigheid). Het is noodzakelijk dat we moeten afrekenen met bitterheid in ons leven. Bitterheid verziekt en vergiftigt alles om je heen en verziekt vele relaties. De Bijbel zegt in Hebreeën 12:15 : 'Ziet daarbij toe, dat niemand verachtere van de genade Gods, dat er geen bittere wortel opschiete en verwarring stichte, en daardoor zeer velen zouden besmet worden'. Bittere gevoelens kunnen een gevolg zijn van het leed wat je is aangedaan wat je (misschien onbewust) wil wreken en dat kan mensen goed in de greep houden en wat soms moeilijk te verwijderen is, hoe langer het voortwoekert des te dieper en vaster de wortels van bitterheid hechten . Het zou goed zijn de wortel direct in de kern aan te pakken. De enige weg tot herstel is vergeving ook al zal dat heel diep gaan omdat het leed soms diep heeft in geslagen in het leven van mensen, en dan vooral met misbruik, verkrachting of incest zoals we uit het leven van Absalom zien. De enige weg  voor herstel is de weg naar het Kruis, de weg naar Jeshua, Hij alleen kan ons verlossen en genezen. Als we het leven van David zien en zijn zoons (dochter), zien we dat de zonde en ongerechtigheid doorwerkt en het zich vaak (niet altijd) herhaalt in de geslachten. Als er in de generaties sprake is geweest van overspel, incest of beide, dan kan het zijn dat u moet vechten tegen sterkeverleidingen op deze gebieden. Natuurlijk moet een ieder de verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen zonde. Maar als u de zonde van overspel in de generaties niet verbreekt en de banden die specifieke familieleden ermee hebben niet doorsnijdt, dan missen er schakels, niet alleen ten behoeve van uw eigen vrijheid, maar tevens van die van uw kinderen. Verbreek iedere ongerechtigheid vanuit het voorgeslacht waarvan je weet (of vermoedt) dat deze er zijn, zoals verkrachting, incest, homoseksualiteit, pornografie, verleiding, prostitutie. Een deel van dit misbruik door de geest van Absalom die binnen een gemeente wordt gebruikt is vaak sprake van een zogenaamde narcistische stoornis. Het gaat hier om mensen bij wie sprake is van een diepgaand patroon van grootheidsgevoelens, is arrogant of toont hooghartig gedrag of houding, is vaak afgunstig en denkt dat anderen op hem afgunstig zijn, heeft ernstig behoefte aan bewondering en heeft gebrek aan invoelingsvermogen in het leven van anderen en is niet bereid de gevoelens van anderen te erkennen of zich ermee te vereenzelvigen .. Als iemand met een Absalom geest zich niet bekeerd, en vergeving vraagt van zijn zonden en ongerechtigheid en met zijn hart zegt, ‘ik heb het verkeerd, Heer vergeef mij’, en zijn trots en rebellie belijdt, is het zeker een snelle weg naar zelfvernietiging. Maar God geeft altijd een kans en zal er alles aan doen om de harde schil om zijn hart te breken zodat hij tot berouw en bekering komt .. Wat de Izebels betreft, zij zouden geen kans maken zonder de Achabs, het zijn juist de Achabs die Izebel maken tot wat ze is, omdat die altijd de bevestiging van haar veiligheid nodig heeft, ze worden naar elkaar toegetrokken omdat ze elkaar geven wat ze nodig hebben, maar het resultaat is destructief. De mannelijke Izebel, of Absalom geest oefent misbruik en macht uit over vrouwen, maakt hen valse beloftes, en bind hen door twijfel, leugens en geweld en is altijd bezig met onreinheid. Hij dwingt de vrouw te worden zoals hij haar wil hebben waardoor haar eigen persoonlijkheid en creativiteit afbrokkelt en uiteenvalt, en ze gedrild (gemanipuleerd) word tot een ‘hulpe’ van haar man om te doen wat hij wil. Haar kan liefde onthouden worden als ze niet doet wat hij wil, en er kunnen soms in ergere gevallen lichamelijk geweld worden gebruikt als ze niet aan zijn wensen voldoet. Haar wordt verweten als ze niet antwoord aan haar taak om haar man vreugde te brengen, dat ze schuldig is en dat ze gefaald heeft. Omdat de vrouw die precies doet wat haar man wil saai voor hem begint te worden, volgt er meestal ontrouw (als het al niet aanwezig was in het verborgene) wat weer aan haar de schuld gepresenteerd wordt. De vrouw is dan steeds als een moeder voor hem om hem een welbehaaglijk gevoel te geven, krijgt hij dat niet wat hij wil, dan is het best mogelijk dat hij alles uit de kast haalt en alles bij elkaar kan schreeuwen. Hij weigert haar te laten opbloeien naar de mogelijkheden de zij in haar heeft en misbruikt zijn macht over vrouwen. Vaak komt eens de ware aard van de echte persoon naar voren en dan zie je een wrede ongeordende, chaotisch persoon . Je wordt gestraft, meestal na een bijzondere geruststellende tijd samen, hij zal je beledigen, dreigen relatie te verbreken, zal je vertellen dat hij het niet meer met je ziet zitten, je bent veeleisend, en je geeft hem niet wat hij nodig heeft. Hij denkt door zijn eigen manipulaties en gedragingen dat je een psychologisch spelletje met hem speelt maar is degene zelf die dat doet. Enkele kenmerken: • Hij heeft geen empathie; • wil niet naar het eigen gedrag kijken; • heeft geen echte vrienden; • laat een spoor van gebroken harten achter zich; • gaat vaak vreemd; • is jaloers, claimend en bezitterig; • heeft veel kritiek op anderen; • klaagt maar ziet het eigen aandeel nooit; • eist dat jij degene bent die dingen opgeeft; • zoekt steeds conflicten; • kan niet alleen zijn; • is dwingend; • liegt en bedriegt • biedt nooit excuses aan. je herkent ze aan dat: • ze een gebrekkig geweten hebben; • ze nooit tevreden zijn; • ze als een stoomwals over je heen denderen; • ze goed in het afdwingen van bewondering zijn; • ze je gebruiken, claimen en manipuleren; • ze geen geweten hebben en geen schuldgevoel kennen; • ze alle energie uit je zuigen; • ze alleen op zichzelf gericht zijn; • ze enorm achterdochtig zijn; • ze streven naar macht en (seksuele)controle; • ze niet alleen kunnen zijn; • ze een negatieve levensinstelling en nauwelijks plezier hebben; • ze het bewustzijn van een kind hebben; • ze altijd hun zin moeten hebben; • ze niet kunnen communiceren, altijd aan het woord willen zijn; • ze steeds van normen en waarden veranderen; • ze nooit genoeg aandacht van je kunnen krijgen; • ze amper geïnteresseerd zijn in jouw wel en wee; • ze uiterst gevoelig zijn voor jouw kritiek; • ze slechts in je zijn geïnteresseerd voor hun eigen doeleinden; • ze niet willen weten wat ze je aandoen, • ze niet ziels-bewust zijn. Het is heel moeilijk om met een Absalom (Izebel) te leven, manipulatie en agressie, leugens en list zijn veel voorkomende kenmerken, het is meer een vorm van overleven dan leven,  maar het tast ook zeker je identiteit en waarde gevoel aan en het beschadigt je zeker. Emotioneel misbruik is net zo erg als lichamelijk misbruik, wat misschien ook nog wel erger is. Lichamelijk kun je herstellen maar emotioneel is een langer proces. Hierin heb je vaak hulp nodig.  JP/      
2014-09-02 15:03:01 7gabriel73.punt.nl
Fotograferen en scannen met FleetXPS van Trimble. Melis Internationaal Transport heeft als eerste in de Benelux FleetXPS en Truck4U van Trimble Transport & Logistics in gebruik genomen voor haar transport- en logistieke activiteiten. Het transportbedrijf werkte reeds met de CarCube-boordcomputer van Trimble. Met deze combinatie van systemen beschikt de logistiek dienstverlener uit Arnhem over een zeer complete mobiele oplossing voor transport en logistiek, die behalve voor de standaard fleetmanagementtaken ook voor proof-of-delivery kan worden gebruikt.
2014-09-02 14:55:58 transportpers.eu
Een gastvrij huis zijn voor jong en oud. Gastvrij: Gastvrij zijn betekent de bereidheid verbinding aan te gaan . Verbinding met God, als bron van ons geloof en dragende grond van ons leven. Verbinding met elkaar die o.m. concreet wordt in samen vieren (eredienst) en omzien naar elkaar (pastoraat). Verbinding met de samenleving: de gemeente is dienstbaar aan de samenleving in woord en daad (diaconaat en zending) en anderzijds staat zij open voor de samenleving en wat daar gebeurt. Deze drievoudige verbinding wordt: iedere keer opnieuw gevierd als gave en opgave; telkens weer geleerd, als bezinning, verdieping en praktische oefening; altijd en overal in praktijk gebracht, als concretisering van waar het in de kerk om gaat.
2014-09-02 14:29:32 pknmiddelstum.nl
De vakantie is voorbij definitief...niet eens even rustig aclamatiseren... nee BAM!... De werkelijkheid weer in....de tijd van onbezorgd op je gat zitten is resoluut voorbij... Als m half zeven de wekker gaat begint het geregel al....Giovanni .... koppie koffie is gezet en daar is ook alles mee gezegd haha... Wellicht onder het vernevelen kan ik nog een slok koffie nemen... op letten, rechtzitten, diep inhaleren adem in houden en uitblazen.... als hij daarmee klaar is moet het schoongemaakt worden...gelukkig doet het apparaat het zelf, maar ik moet nog.... Met natte handen pak ik mijn koffie en neem een slok.... Giovanni zit te wachten op zijn taxi en ik maak voor de andere hun tassen klaar.... gymspullen mee...allemaal en jij zwemmen he Giovanni.... hop naar boven.... zucht.... Ik ben beneden en zucht eens diep phoephoe....nu al moe en het is nog geen eens half acht.... Giovanni stapt de taxi in en de volgende staat al beneden....te zeuren of ze die nieuwe gekregen 3 maten te grote laarzen mag aan doen.... nee dat wilt ze gewoon.... en omdat het van mij niet mag.....janken....jeeejjj gezellig meid...half acht!... Aankleden verloopt soepel.... boterham eten ook...Devinyo doet zijn ding ala adhder hijg zucht steun puf....doe je pil! hehe.... eventjes 10 minuten tijd voor het tweede bakkie... Kindjes naar school gauw naar huis want ze komen de watermeter plaatsen... half tien zijn ze er..... intussen bel ik de huisarts voor mijn voeten.... gaat niet erg goed daar.... eczeem achtige tafarelen die nu omhoog verplaatsen naar mijn onderbenen.... en een jeuk...nondejuu een schuurspons is heerlijk om te krabbelen... Morgen is er een afspraak!... Fijn!.... Eventjes naar de Blokker heb ze nieuwe bekers beloofd.... hebben ze alleen voor Dev en komen niet meer binnen... Dan maar naar de apotheek..... medicatie halen voor Giovanni.... Thuis aangekomen het zorgkantoor in het antwoordapparaat.... huisbezoek gepland donderdag.... ja kan nog net een gaatje vinden daartussen.... er staat dan wel een belafsrpaak die dag maar ach.... Lucertis belt dan om te evalueren en vragen hoe het met Giovanni is.... sja.... wat zullen we er van zeggen....geestelijk nog steeds beschadigd.... lichamelijk laat ook te wensen over.... afspraak gemaakt om haar terug te bellen of vanni emdr wilt... heavy! Onze eigen administratie gedaan en ervoor moeten bellen..... me telefoon is bijna leeg als de therapeut ook belt voor een afspraak voor de psychische motorische therapie....morgen ochtend.... OEFFFFFFFFF.... Ja hoor pas nog net op het planbord voor morgen.... En dan is het tijd voor het laatste telefoontje..... en dan .... koffie.... en lucht....oef.... en het is pas..... half twee in de middag..... kinderen op school..... en ik..... eventjes met een koffie lucht happen...   Straks gaat het wel weer hoor.... hahahahahaha...      
2014-09-02 13:25:06 astmaenjongekinderen.punt.nl
Toon meer
Er zijn geen verdere berichten
Server query time:4ms Retrieval time:12ms
Ook bloggen bij punt?
Controleer hier of jouw gratis Mijndomein Websitemaker nog vrij is:
.punt.nl
Over punt.nl

Punt.nl is de weblogcommunity van Mijndomein.nl. Om punt.nl met haar tijd mee te laten gaan is er een geruime tijd geleden besloten om een nieuw blog platform voor punt.nl te maken. Dit is uiteindelijk door gegroeid naar de Mijndomein Websitemaker.

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl