Punt
nl
Net nieuw op punt.nl
Hieronder zie je de meest verse artikelen vanuit punt.nl
Ik denk dat heel Nederland een waanzinnig mooie Bevrijdingsdag heeft gehad. Het was de eerste echte warme lentedag en zelfs kortebroekenweer, sterker nog het had rokjesdag kunnen zijn. Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag vielen samen zodat vrijwel heel Nederland vrij had. 's Middags kon je bijna over de hoofden lopen in het centrum en was vrijwel geen terrasstoel in de zon meer vrij. Morgen een kijkje in het centrum, vandaag eerst maar eens over het bevrijdingsvuuur en het vierdaagse Grill BBQ Festival. Het bevrijdingsvuur werd ontstoken door locoburgemeester Paul Laudy. De lopers werden op hun tocht begeleid door een lange stoet historische legervoertuigen die om tien uur Leiden binnenreden.
2016-05-06 01:34:23 leidseglibber.punt.nl
Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor een 2tal toernooien    Open Vlijmen - In het oude apollo gaat het allemaal gebeuren. De plek waar ook michael v gerwen is opgegroeid gaan we voor de 3e jaar weer een mooi toernooi neerzetten. 2 dagen zoals altijd  Zaterdag een koppel toernooi en zondag een single toernooi.  - 28 / 29 Mei   Nieuwendijk Dart Masters - ook voor het 3e jaar komen we terug in de mooiste feesttent in ons assortiment. Buiten is uiteraard weer de kermis te vinden en vele andere activiteiten.  Donderdag een Single toernooi  - 2 Juni We hopen jullie allemaal terug te zien op 1 van deze toernooien #Brutusdarts
2016-05-06 00:26:45 brutus-darts.eu
Na 2 weken terug 20 km gelopen te hebben door de bossen en 2 maal op woensdag in Maassluis de 15 km Midweektocht werd het nu tijd om weer iets meer te gaan lopen. Het werd een afstand van 25 km. Om niet alweer alleen maar door bos te lopen, heb ik nu voor de afwisseling niet voor Zeist gekozen, wat ik eerst wilde doen, maar voor de Wintertocht vanuit Driemond (Amsterdam). Ook de uitgebreide beschrijving op de website van de wandelvereniging van waar je onderweg allemaal langskwam, heeft aan deze keuze bijgedragen. Met name de eerste helft liep de tocht, na het Diemerbos veel over onverharde grasdijken, met af en toe ook een aantal hekken waar je via overstapjes over heen moest klimmen. Goed was wel dat het de laatste tijd droog weer is geweest, anders zou het wel eens een modderige bedoening kunnen zijn. Leuk was dat ik het Muiderslot nu vanaf een grasdijk eens van een andere kant zag dan eerdere keren. De tweede helft van de tocht liep wat meer door de plaatsen. Onder meer liepen we door Muiderberg, Muiden (Muizenfort, Westbatterij, weer het Muiderslot, Fort H) en Weesp (fort aan de Ossenmarkt). Al met al heb ik heerlijk gelopen. Zowel de route als de beschrijving en bepijling waren dik in orde en een reclame voor de wandelsport. Zelfs op de langste afstand van 25 km waren een aantal keren omleidingen voor rolstoelers aangegeven en bepijld. Is vrij uniek. Meestal wordt dat alleen op de kortere afstanden gedaan. Wel viel het weer wat tegen. De zon deed 's morgens verwoede pogingen om door de bewolking te breken. Dat lukte maar heel kort, want even later werd het weer bewolkt, zelf nog zwaarder dan eerst. Maar het is wel droog gebleven met een niet al te hoge gevoelstemperatuur. Gelet op deze tocht zal ik wel vaker een tocht van deze vereniging lopen (Wandelsportcentrum De Verbinding). Op 21 en 22 maart kan dat al met de Gooise Lentetocht vanuit 's Graveland.mooie tocht. Volgende week zal ik waarschijnlijk 30 km lopen en de week daarna 35, zodat ik in het eerste weekend van maart weer op de 40 km zal zitten. En dan heb ik toch in net iets meer dan 1 maand mijn conditie, welke na mijn griepperiode wel heel sterk achteruit was gegaan, weer op het oude niveau gebracht.   
2016-05-05 23:45:42 fietser.punt.nl
Ik wist ’s morgens nog niet echt of ik zou gaan wandelen of dat ik naar de sportschool zou gaan. Rond 10:30 besloot ik toch om weer eens in Maassluis een midweekwandeltocht te doen. Het was route 1, welke van Maassluis naar het Staelduinsebos liep en van daaruit via Maasdijk weer terug naar de start. Ik had deze route al eens eerder gelopen, maar dan in omgekeerde richting (route nr 16). Direct bij het begin van de route liep deze al Maasluis uit door een landelijk gebied met veel kassen en veel landerijen, welke laatste nog wel erg kaal waren. Via dit landelijke gebied, wat eigenlijk evenwijdig liep aan de verderop gelegen Nieuwe Waterweg, kwam de route terecht in het Staelduinsebos. Hier liggen nog erg veel bunkers uit de 2e Wereldoorlog. Deze bunkers zijn nu in gebruik als “huisvesting” voor vleermuizen, heb ik mij laten vertellen. Via wat onverharde en gelukkig niet al te blubberige paden liep de route na enige tijd dit bos weer uit, om via o.a. een drukke en smalle autoweg (lange Kruisweg) in Maasdijk uit te komen. Via dit plaatsje liep de route terug naar Maassluis, waar ik met een tevreden gevoel mijn auto weer bereikte. Het weer viel wat tegen. Het was wel droog maar het was wel heel erg bewolkt en er stond een koud aanvoelende wind. Over het geheel genomen is dit toch een van de mooiere routes van de midweektochten in Maassluis. Vreemd is wel dat de route deze richting uit mij beter beviel dan de route andersom. De oorzaak daarvan weet ik niet precies. Misschien dat het lange fietspad, voor dat we het Staelduinse Bos inliepen mij nu wat minder tegen stond. Al met al lekker gelopen en ik had er geen spijt van dat ik nu niet naar de sportschool ben geweest. Dat komt morgen wel weer.  
2016-05-05 23:42:53 fietser.punt.nl
Na afgelopen zaterdag 20 km gelopen te hebben in en om Soest, ben ik nu op mijn vrije woensdag naar Maassluis gegaan voor een midweekwandeltocht van 15 km.  Het is tenslotte mijn bedoeling om weer zo snel mogelijk op mijn oude niveau te zitten van zo’n 40 km per tocht.  En dat houdt dus in dat ik vaak moet lopen en dat ik in een maand tijd de afstand op moet voeren. Ik heb tenslotte in mei de 80 km lange Kennedymars in Hilversum te lopen en een 55 km lange Omloop Krimpenerwaard vanuit Gouda. “Rustig” opbouwen is dus wel nodig. De route liep al vrij snel Maassluis uit via de Westgaag. Hier was de routebeschrijving een beetje onduidelijk, maar na wat zoeken wist ik toch vrij snel de juiste richting te vinden. Na de Westgaag liep de route verder naar het Maaslandsebos via fiets- en wandelpaden en een enkele zeer rustige autoweg. Het Maaslandsebos is eigenlijk meer een park. Het is vrij klein. Maar het was wel lekker rustig lopen daar. Het was echter wel uitkijken, omdat er op de veelal onverharde en rustige wegen zo af en toe nog wel ijs lag. Langs 2 molens (Dijkmolen en de Drie Lelies) liepen we verder naar Maasland om van daaruit weer in Maassluis terug te komen. Het was weer een genoegen om dit rondje van 15 km te lopen. Het weer was, op de laatste 20 minuten na, goed. Regelmatig een zonnetje en hele mooie wolkenluchten. Alleen jammer dat ik in de laatste 20 minuten toch nog doorweekt ben geraakt door een regenbui, die weer ophield op het moment dat ik mijn auto instapte. Heel irritant, dat laatste. Maar dat is wel het risico dat je loopt als je ook buiten het voorjaar en de zomer door blijft lopen. Volgende week 25 km? Zal dan waarschijnlijk een dubbele midweektocht in Maassluis zijn (1 x 15 en 1 x 10 km).
2016-05-05 23:40:33 fietser.punt.nl
Instagram
2016-05-05 22:03:05 eugenesimon.eu
Gisteren had ik mijn eerste Challenge Tour. Het was op het rijk van Nijmegen. Die dag ervoor had ik voorgespeeld met m'n vader, het ging al super lekker, dus ik had een goede voorbereiding op de wedstrijd en had alle informatie. Ik stond om zes uur op en ging met m'n vader naar de wedstrijd. Toen ik alles voorbereid had kon ik gaan starten. M'n afslag was prima en maakte een par. Ik maakte 10 parren achter elkaar! Dat was me nog nooit overkomen. Maar ik dacht de hele tijd, ik moet de tweede negen nog, die is lastiger...Ik begon ook hole 10 weer met een par, daarna had ik even een dipje maar maakte ik het weer goed met een strakke birdieputt op hole 13. Toen bleef het redelijk constant en ik maak 76!!! Ik ben heel blij met de score! Het is m'n beste rondje ooit!! En met een superlekker weertje was het een hele geslaagde dag!!
2016-05-05 21:38:50 sophieteerink.com
Melvin de Fijter heeft vandaag een mooi presatie neergezet bij Open Drunen. Van de 36 deelnemende darters heeft hij in de finale Jordy Waalboer verslagen met 5 - 1.  Eerder in het toernooi zette melvin iedereen op scherp toen die 2x 180 gooide en de dubbel 15 miste voor een 9 darter.  In de verliezers ronde werd het Pascal Boer die Kyana Frauenfelder met 4 - 1 versloeg.  Uiteraard mag het vermeld worden dat Michael ( theo ) koppelaar het heeft afgelegd tegen een super gooiende 12 jarig meisje Joella Verhagen die verloor later in de kwart finale tegen Kyana.  De hoogste finish ging naar Levy Frauenfelder die 155 uitgooide.  VR Halvefin. Kyana Frauenfelder - Ferry de Ling  3 - 0 Pascal Boer - Renate de Jong  3 - 1 VR Finale Kyana Frauenfelder - Pascal Boer  1 - 4 WR Halvefin. Jordy Waalboer - Michal Gomolka  4 - 1 Danny Burger - Melvin de Fijter  3 - 4 WR Finale Jordy Waalboer - Melvin de Fijter  1 - 5
2016-05-05 21:29:14 brutus-darts.eu
2016-05-05 21:24:38 pspwereldje.punt.nl
Al sinds de jaren ’70 luister ik veel naar hardrock en metal. Maar halverwege de jaren ’80 haakte ik af. Niet omdat ik er gedesillusioneerd over was, het boeide me niet meer. De opkomst van de New Wave of British Heavy Metal met toppers als Judas Priest (die toen trouwens al jàren bezig waren, maar dat even terzijde) en Iron Maiden en een Amerikaanse tegenhanger als Metallica pikte ik nog mee maar op een gegeven moment was ik er klaar mee. Het boeide me niet meer. Daardoor heb ik de opkomst van allerlei toppers als Slayer in feite gemist. Afijn, die bus heb ik toen gemist maar ik ben toch nog op zo’n bus kunnen stappen - bijna 30 jaar na dato. Toen vond k het niks maar nu vind ik het prachtig. Bands als Pantera, Slayer, Testament en wat mij betreft toppers als Machine Head en Flotsam&Jetsam (de band waar Metallica ene Jason Newsted vandaan plukte), ik lust er wel pap van.                Gerard's lijstje: Slayer - Reign in Blood5 Mei 2016         Testament - The New Order5 Mei 2016         Flotsam and Jetsam - Doomsday for the Deceiver5 Mei 2016         Machine Head - The Blackening5 Mei 2016         Haken - Affinity29 April 2016         Textures - Phenotype27 April 2016         Pantera - Cowboys from Hell24 April 2016         Symphony X - Underworld24 April 2016       Judas Priest - Battle Cry19 April 2016       Amorphis - Under The Red Cloud19 April 2016       Joe Bonamassa - Blues Of Desperation19 April 2016       Headspace - All THat You Fear Is Gone19 April 2016       Nad Sylvan - Courting the Widow19 Februari 2016         Magic Pie - King For a Day19 Januari 2016         Lonely Robot - Please Come Home19 Januari 2016         Arcane - Known-Learned29 December 2015         Native Construct - Quiet World29 December 2015         Earthside - a Dream in Static26 December 2015              Dave Kerzner - New World23 December 2015          Billy Sherwood - Citizen22 December 2015          Caligula's Horse - Bloom21 December 2015          Comedy of Errors - Spirit15 December 2015          OSI - Office of Strategic Influence22 November 2015          Black Star Riders - All Hell Breaks Loose/The Killer Instinct21 November 2015          Mystery - Delusion Rain10 November 2015          Special Providence - Essence Of Change8 November 2015          Barockproject - Skyline4 November 2015          Tim Bowness - stupid Things That Mean The World.20 September 2015         Riverside - Love, Fear and the Time Machine.20 September 2015         Iron Maiden - Book Of souls.7 September 2015       Spock's Beard - The Oblivion Particle.3 September 2015 Arena - The Unquiet Sky.28 juni 2015   Hand.Cannot.Erase - Steven Wilson7 April 2015         Heroes - Sabaton23 Januari 2015         Archive - Axiom21 December 2014         Orphaned Land - All is One17 November 2014       Freedom To Glide - Rain11 oktober 2014         Opeth - Pale Communion24 September 2014                      
2016-05-05 19:35:46 hemispheres.nu
Twee mannen aangehouden voor harddrugsbezit Heino - Woensdag 4 mei zijn op de Berkendijk twee mannen (25 en 30 jaar oud) uit Emmen aangehouden voor harddrugsbezit. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. Rond 16.50 uur gaven agenten op de Berkendijk een stopteken aan de bestuurder van een auto die er erg slecht uitzag. Met de auto bleek niks aan de hand te zijn. Met toestemming van de bestuurder en tevens eigenaar werd de auto doorzocht. Daarbij werd een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Hierop werden de bestuurder en zijn bijrijder aangehouden. De drugs zijn in beslag genomen. Man aangehouden voor inbraak Deventer - In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 mei is aan de Hein Burgerstraat een 41-jarige man uit Deventer aangehouden voor inbraak in in aanbouw zijnde woningen. Een getuige zag even na middernacht een man via een steiger omhoog klimmen en op de afgesloten bouwplaats springen. De politie werd gebeld die ter plaatse polshoogte ging nemen. De verdachte werd op het terrein aangetroffen en aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.
2016-05-05 19:32:07 112hoogeveen.nl
Twee mannen aangehouden voor harddrugsbezit Heino - Woensdag 4 mei zijn op de Berkendijk twee mannen (25 en 30 jaar oud) uit Emmen aangehouden voor harddrugsbezit. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. Rond 16.50 uur gaven agenten op de Berkendijk een stopteken aan de bestuurder van een auto die er erg slecht uitzag. Met de auto bleek niks aan de hand te zijn. Met toestemming van de bestuurder en tevens eigenaar werd de auto doorzocht. Daarbij werd een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Hierop werden de bestuurder en zijn bijrijder aangehouden. De drugs zijn in beslag genomen. Man aangehouden voor inbraak Deventer - In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 mei is aan de Hein Burgerstraat een 41-jarige man uit Deventer aangehouden voor inbraak in in aanbouw zijnde woningen. Een getuige zag even na middernacht een man via een steiger omhoog klimmen en op de afgesloten bouwplaats springen. De politie werd gebeld die ter plaatse polshoogte ging nemen. De verdachte werd op het terrein aangetroffen en aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.
2016-05-05 19:31:06 cuzzo.nl
Lees hier het Torentje van woensdag 4 mei.
2016-05-05 19:15:16 112hoogeveen.nl
Lees hier het Torentje van woensdag 4 mei.
2016-05-05 19:14:53 cuzzo.nl
Een Colombiaanse man is na twee maanden dobberen op zee gered. Hij overleefde de beproeving op een klein bootje in een niet druk bevaren deel van de Stille Oceaan door vis en meeuwen te eten.
2016-05-05 19:14:05 visserijnieuws.punt.nl
Politie zoekt getuigen van verkeersongeval A28 Tynaarlo - De politie kreeg woensdagavond rond 20.30 uur een melding van een ongeval op de A28 waarbij een auto op de kop in de sloot raakte. De bestuurder, een 54-jarige man uit Arnhem, zat met drie inzittenden in de auto. Hij reed op de A28 richting Groningen en haalde een vrachtauto in. Hij bleef daarna nog links rijden op de A28. Achter hem reed een groene Golf. Deze bestuurder ging hem rechts inhalen, voor hem rijden en trapte vervolgens op de rem. De man uit Arnhem stuurde naar rechts om een aanrijding te voorkomen. Hij raakte de controle over het stuur kwijt en botste tegen een ANWB-bord. De auto kwam op de kop in de sloot terecht. Een inzittende raakte hierbij gewond waarop de traumahelikopter is ingezet. Deze man, een 53-jarige man uit Amsterdam, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De overige inzittenden zijn een 44-jarige en een 51-jarige man uit Maastricht. Voor zover nu bekend, raakten zij niet gewond. In de groene auto zat een man met een fors postuur, mogelijk 40 jaar oud. Naast hem zat een vrouw die kleiner was. Mogelijk zijn er mensen die getuige zijn geweest van dit voorval en weten wie de bestuurder van de groene auto is. Getuigen van dit voorval worden verzocht zich te melden via 0900-8844. De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.
2016-05-05 19:11:49 112hoogeveen.nl
Politie zoekt getuigen van verkeersongeval A28 Tynaarlo - De politie kreeg woensdagavond rond 20.30 uur een melding van een ongeval op de A28 waarbij een auto op de kop in de sloot raakte. De bestuurder, een 54-jarige man uit Arnhem, zat met drie inzittenden in de auto. Hij reed op de A28 richting Groningen en haalde een vrachtauto in. Hij bleef daarna nog links rijden op de A28. Achter hem reed een groene Golf. Deze bestuurder ging hem rechts inhalen, voor hem rijden en trapte vervolgens op de rem. De man uit Arnhem stuurde naar rechts om een aanrijding te voorkomen. Hij raakte de controle over het stuur kwijt en botste tegen een ANWB-bord. De auto kwam op de kop in de sloot terecht. Een inzittende raakte hierbij gewond waarop de traumahelikopter is ingezet. Deze man, een 53-jarige man uit Amsterdam, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De overige inzittenden zijn een 44-jarige en een 51-jarige man uit Maastricht. Voor zover nu bekend, raakten zij niet gewond. In de groene auto zat een man met een fors postuur, mogelijk 40 jaar oud. Naast hem zat een vrouw die kleiner was. Mogelijk zijn er mensen die getuige zijn geweest van dit voorval en weten wie de bestuurder van de groene auto is. Getuigen van dit voorval worden verzocht zich te melden via 0900-8844. De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.
2016-05-05 19:11:26 cuzzo.nl
Dr. Schüssler celzouten.   Dr. Wilhelm Schüssler werd op 21-08-1821 geboren in Bad Zwischenahn in Duitsland. Hij heeft tot zijn door in 1898 gewerkt als arts in Olderburg. Hij heeft ook als homeopaat gewerkt en door zijn vele publicaties werkte hij mee aan de bekendheid van de homeopathie. Dr. Schüssler onderzocht de as van overledenen. Zo ontdekte hij dat er 12 chemische verbindingen waren; 12 minerale zouten die in het lichaam vitale functies vervullen.  Indien de ziektehistorie van de overledene bekend was, onderzocht hij of dit van invloed was op de samenstelling van de mineralen. Zo ontdekte hij dat er een verband bestond tussen de klachten waaraan iemand leed en de samenstelling van de mineralen in de as. Soms waren een of meerder celzouten in de as niet of nauwelijks aanwezig. Dr. Schüssler ging er van uit dat het voor cellen mogelijk zou zijn om mineralen goed op te nemen als ze overeenkomen met de concentratie die zich in de cel bevindt. Hij bereikte een hoge moleculaire verdeling van deze mineralen, waardoor opname optimaal was. Tegenwoordig is bekend dat celwanden uitgerust zijn met celmembranen, receptoren en ‘pompen’ zoals kalium-natrium pompen. Deze laten alleen bepaalde stoffen door en/of nemen alleen bepaalde stoffen op. Bij ziekte is dit systeem uit balans en worden sommige essentiële mineralen niet voldoende of niet opgenomen, tenzij de balans in de cellen weer in evenwicht gebracht worden. Door de inname van celzouten als smelttablet, kunnen deze mineralen via het slijmvlies de bloedbaan en de zieke cellen bereiken.  Door de hoge moleculaire verdeling in deze tabletten wordt het mineraal goed opgenomen en kan het voor herstel zorgen. De ‘aangevulde’ cel kan zich dan weer zelfstandig ontdoen van gifstoffen en andere overbodige stoffen.
2016-05-05 19:10:47 nyinje.nl
Ayurveda   Ayurveda is een gezondheidssysteem uit het oude India. Het bestaat al minstens vijfduizend jaar en is in de huidige tijd nog steeds actueel. Ayurveda is door de W.H.O (world health organisation) erkend als wetenschappelijke geneeskunde. Ayurveda betekent letterlijk ‘kennis van lang leven’. De kernfilosofie van Ayurveda is dat ziekten wetenschappelijk verklaarbaar zijn en meestal begint met de puranavertering; de moeder van alle ziekten. Volgens deze leer beginnen veel ziekten in het maag-darm kanaal.  Door een verkeerde leefstijl raakt een lichaam uit balans. Alle levende organismen zijn volgens deze leer opgebouwd uit drie bio-energetische krachten. Deze noemt men de tridosha’s en deze geven een lichaamstype of basis-constitutie weer. Deze dosha’s zijn: Dosha Vayu of Vata: de kracht van de beweging. O.a. impulsprincipe dat het zenuwstelsel regelt. Bestaat uit lucht en ether. Dosha Pitta: de kracht van transformatie. Regelt de stofwisseling. Bestaat uit water en vuur. Dosha Kapha: de kracht van de structuur. Regelt het uitscheidingsysteem. Bestaat uit water en aarde.   Bovenstaande krachten geven sturing aan de elementen waaruit wij zijn opgebouwd: aarde, water, vuur, lucht en ether.   Ieder mens wordt geboren met een eigen unieke combinatie van deze dosha’s en vijf elementen. Door onze manier van leven kunnen deze krachten en elementen uit balans raken en worden wij ziek. Meestal begint dit met een gevoel van moeheid, lusteloosheid. Binnen de Ayurveda (maar ook binnen andere complementaire geneeswijzen) is ziekte vaak eerder aantoonbaar dan in het reguliere circuit. Dit uit zich dan in energetische afwijkingen, maar ook in fysieke klachten die door de reguliere geneeskunst nog niet aantoonbaar zijn omdat er nog geen duidelijke lichamelijke afwijkingen zijn. Volgens de Ayurveda verloopt ziekte in 5 fasen. 1)      Chaya: de eerste fase. De onevenwichtigheid bevindt zich in het maag-darm kanaal. In deze fase kan een dieet en/of gebruik van bepaalde kruiden goed helpen. 2)      Prakopa: dit is de opbouwfase. Ama (onverteerd voedsel) hoopt zich op, wordt vloeibaar en veroorzaakt onder andere symptomen zoals: dorst, winderigheid, maagklachten. Daarnaast verspreiden zich toxines zich nu in de bloedsomloop. 3)      Prasava: de uitbreidingsfase. De toxines verplaatsen zich door het lichaam en nestelen zich in een zwakke plek in het lichaam. De fysieke en/of mentale klachten worden nu merkbaar. 4)      Sthana- sanskriya: er ontstaat nu een flinke onevenwichtigheid. De ziekte ontwikkelt zich volledig. Merendeel van de mensen zal op dit punt medicatie gaan nemen. 5)      Dosha-Kara: Medicatie is nodig om de symptomen te behandelen.   Ik maak veel gebruik van deze kennis binnen de behandelingen. Samen met de cliënt kijk ik naar leef- en eetgewoonten, de emotionele, mentale en spirituele conditie, externe omgevingsfactoren en de genetische invloeden en wat de invloed is op de constitutie van deze persoon. De behandeling is er op gericht om de balans binnen de tridosha’s te herstellen en is heel individueel bepaald.
2016-05-05 19:09:33 nyinje.nl
Wat een weertje vandaag, deze hemelsvaart/bevrijdingsdag.
2016-05-05 16:44:48 utrechtseheuvelrug.punt.nl
Toon meer
Er zijn geen verdere berichten
Server query time:3ms Retrieval time:6ms
Over punt.nl

Punt.nl is de weblogcommunity van Mijndomein.nl. Om punt.nl met haar tijd mee te laten gaan is er een geruime tijd geleden besloten om een nieuw blog platform voor punt.nl te maken. Dit is uiteindelijk door gegroeid naar de Mijndomein Websitemaker.

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl