Punt
nl
Net nieuw op punt.nl
Hieronder zie je de meest verse artikelen vanuit punt.nl
    Homesick Duck
2014-07-28 23:01:30 mobar.punt.nl
          Eiland   Citaten     Geest         Uit jouw stilte   Waarzegster      Punt portaal
2014-07-28 22:30:36 mobar.punt.nl
Na gisteren waren de jochies toch wel wat ingedimpt....je was wel boos he mama gisteren.....zo nondujongens echt wel!...maar nu niet meer toch mama?? Nee jongens....mama's blijven nooit lang boos.... Gelukkig maar zeiden ze hihihi.. geroezesmoes boven...en de eerst loopt naar beneden....    Mama ik wil weer in mijn grote kamer... Kan je me helpen? nee dat kan ik niet, maar ga het maar zelf doen! Ik bemoei me er niet mee.... En ik zie twee trotse jochies naar boven lopen...  Ik heb wel eisen.... Er mag geen vuil of was of andere zaken op de net opgeruimde overloop gegooid worden.... En morgen avond moet het helemaal klaar zijn! ze zijn al over...en Giovanni heeft al zijn speelgoed in vuilniszakken gedaan en weg gedaan....hij wilt niets meer dan teken spullen en loom... nou ja het is beter voor hem ook.... damiana arm dingetje....heeft een naar hoessie en voelt zich niet zo heel lekker, maar ook zij heeft toch opgeruimd....voor het eerst ...beetje gepaaid met snoepjes...maar dat geeft niet hahaha.. met haar nog foto's gemaakt...... Mooie meid...die komen morgen nog wel even...zit nu op de ipad Te tikken en kan geen foto's hiernaar toe slepen....    Ben lekker aan het opruimen....aan het wassen...ik zeg lekker bezig...huisje wordt steeds opgeruimder en dat kan alleen in d evakantie's altijd....   gek he hahaaha
2014-07-28 22:29:36 astmaenjongekinderen.punt.nl
Gewoon, noemt men hem en  niets meer   terwijl hij in zijn eenvoud zo treffend schoon is   maar door zijn veelvoud dikwijls niet wordt gezien.   Toch is hij de aandacht dubbel en dwars waard.   Zo is hij als een bloem, maar is de mens.  
2014-07-28 21:50:07 vooruit.punt.nl
We wanted to bring in your kind attention that we, Christmas Fashion is a reputed Knit & woven Garment item Suppliers in The Netherlands are a leading 100% Export Oriented Garments Buying & Garments Manufacturing Company of The Netherlands Since 2004. We can offer you several beautiful models with high quality stock lot and OEM of all kinds of knitted and woven garments in hues quantity like T-shirt , brassieres, denims pants , polo T-shirts, hooded Sweatshirts, jackets, sweaters, padded jackets, tank tops, vest, underwear, nightwear, cargo shorts pants, kids and ladies items ETC. in several models, colors and sizes, ready to delivery at a competitive price. We are dedicated to quality and committed to sincerely serve our buyers and give the desired product to their complete satisfaction.  
2014-07-28 21:22:21 boxershorts.punt.nl
De ‘Save Hamas Squad’: Amerika, Europa en Turkije proberen Hamas hoe dan ook te redden Vanmiddag vielen in Eshkol de eerste 4 Israëlische burgerdoden toen een mortiergranaat van Hamas op een huis terecht kwam. 6 anderen raakten gewond. Het Iron Dome systeem kan alleen raketten onderscheppen, geen granaten. De Israëlische premier Benyamin Netanyahu heeft het door de VN-Veiligheidsraad opgeroepen bestand boos verworpen, omdat er geen enkele melding wordt gemaakt van het feit dat Hamas al drie keer een VN-bestand heeft gebroken, en ondanks de eenzijdige gevechtspauzes die Israël inlaste gewoon doorgaat met het afschieten van raketten op Israël. Vanmiddag probeerde Hamas één van zijn Iraanse Fajr-5 naar Tel Aviv te schieten. De raket explodeerde echter op zijn lanceerplatform: een speeltuin bij het Shifa ziekenhuis. Hierbij kwamen zeker 10 Palestijnen om het leven en raakten er 50 gewond. (1)
2014-07-28 21:03:44 xandernieuws.punt.nl
De woonkamer is voorzien van : Airconditioning ( koud en warm ) Ventilator aan plafond Sateliet televisie met alle Nederlandse (commerciele ) zenders en vele buitenlandese zenders Stereo installatie met blue tooth, van telefoon, tablet of laptop kan draadloos muziek gestreamd worden DVD / Blue Ray speler  
2014-07-28 21:00:06 carrasca7.nl
Limbodansen, tot daar aan toe. Maar limboskaten met je gezicht enkele centimeters boven de grond? Daar moet u eerst dit filmpje voor bekijken om het te geloven. Gagan Satish, een Indiase jongen van zes jaar uit Bangalore presteerde het om onder 39 auto's door te glijden, goed voor een afstand van net geen zeventig meter. Het superlenige kereltje had er nog geen 29 seconden voor nodig, een prestatie waarmee hij wellicht het Guinness Book of Records zal halen. 'Ik ben verzot op schaatsen, ik doe het al sinds mijn derde', aldus Gagan. 'Mijn volgende doel? Honderd wagens! Ik wil ook naar de Olympische Spelen.' Gagan mocht vanwege zijn jonge leeftijd eerst geen lid van een schaatsclub worden, maar daar legde zijn moeder zich niet zomaar bij neer. 'We hadden meteen door dat zijn lichaam heel soepel was, dus regelden we een trainer voor hem. Hopelijk is dit nog maar het begin van zijn sportcarrière.' Schaven en bulten Gagan heeft al de nodige blutsen en builen overgehouden aan zijn aparte hobby, maar van opgeven wil hij niet weten. 'Enkele maanden geleden had hij schrammen op het gezicht omdat hij te dicht bij de grond gekomen was', gaat huisvrouw Hema Satish verder. 'Hij bloedde flink, maar toch werkte hij de hele training nog verder af.' Zijn vader Rajanna was naar eigen zeggen bijzonder nerveus tijdens de recordpoging van zijn zoon. 'We mogen ons gelukkig prijzen met zo'n zoon', aldus de reparateur van wasmachines. 'Hij is gezegend door God, bedankt om hem dat talent te geven.' De snelste tijd in deze discipline staat op naam van Wu Xue: zij flitste drie jaar geleden in nog geen acht seconden over een parcours van vijftig meter.
2014-07-28 20:36:44 rjbakker.punt.nl
Een toerist vroeg mij of dit vaker gebeurde, zonder te liegen kon ik zeggen, "nee, eens per twee weken tot eind augustus". De bezoekers genoten en toevallige passanten keken hun ogen uit. Leiden zat massaal te picknicken en genoot van elkaar en de muziek op de eerste Cultuurfestival Picknick. Mooier weer voor deze eerste picknick kon de organisatie zich niet wensen. Het gras was droog, de zon scheen en het was lekker warm.
2014-07-28 20:35:40 leidseglibber.punt.nl
Rogge maaien Op 23 juli 2014 werd er net als voorgaande jaren een demonstratie rogge maaien georganiseerd. De rogge werd hiervoor beschikbaar gesteld door het XL Business Park.  Daarbij werden de diverse stadia van techniek door de tijd heen geshowd. Onderstaande foto's geven daarvan een beeld. Het begint met het maaien met de zicht, het binden (waarbij witte, dus warmtewerende kleding werd gebruikt), waarna de garven op hokken werden geplaatst, zodat het gewas nog verder kan drogen en narijpen.   Een deel werd ook mechanisch geoogst met een door een paard getrokken machine. Twee personen bedienen de machine, één stuurt het paard en de ander zorgt dat er bundels worden gevormd van gelijke dikte. Ongeveer vanaf de tweede wereldoorlog werd ook de trekker ingeschakeld. Ook het binden (met touw) gebeurde toen automatisch. Tussentijds was er natuurlijk tijd voor koffie. Het slotstuk is het opladen van de garven op de oogstwagen. De garven worden opgeslagen en in het algemeen in de herfst vond het dorsen plaats.
2014-07-28 20:12:42 brookmoaten.nl
De Hoogeveense brandweer werd maandagavond om tien voor half acht opgeroepen voor een autobrand op de Kanaalweg. Een automobilist reed de kruising over en plotseling kwam er rook onder de motorkap vandaan. De auto werd snel aan de kant gezet. Omwonenden kwamen met aan schep aan, waarmee de motorkap werd opengebroken. Met emmers water kon het vuur op tijd geblust worden. De brandweer kon zich beperken tot nablussen. Foto's: Patricia Nijhuis - 112hoogeveen.nl.
2014-07-28 20:06:03 112hoogeveen.nl
    Face without mirror
2014-07-28 19:43:26 mobar.punt.nl
  Jeroen Splinterman op gedichten.nl                                     Stilte van de heimweehut   Eiland   Citaten     Geest         Uit jouw stilte       Punt portaal    
2014-07-28 19:15:48 mobar.punt.nl
Zaterdag in Putten heeft Esmeralda een leuke dans uitgelest  Alingo nieuw in haar choreografie SHEET VIDEO
2014-07-28 19:12:54 linedance.punt.nl
Alsof ik wandel door een tuin, een park vol schitterende bloemen met fladderende vlinders en zang van vele vogels te veel genot om op te noemen.   Paden in schaduw koel lover van bomen buigend als gewelf en zuilengangen omringen vormen schoon passend decor waar nimfen zouden zingen.   Een border vol madelieven, een perk kleurrijke dahlia’s paden tussen geurende rozen toch heb ik tussen al dit schoon slechts voor jou gekozen.
2014-07-28 18:45:27 vooruit.punt.nl
Maandagmiddag om even voor vier uur, raakte een automobilist gewond door een eenzijdig ongeval op de A37 bij Hoogeveen. De man reed in de richting van het knooppunt Hoogeveen en kwam een kilometer voor de afslag Hoogeveen Oost, vermoedelijke in de middenberm. Door de beruchte ruk aan het stuur, schoot de wagen de rijbaan over en kwam hard in de bermsloot terecht. Vervolgens sloeg de auto over de kop en kwam een aantal meters verderop op de linkerzij tot stilstand. De bestuurder, die wel aanspreekbaar was, zat bekneld in zijn voertuig en werd door de brandweer, het ambulancepersoneel en het traumateam uit Groningen uit zijn benarde positie bevrijd. Een expert van de verkeerspolitie stelde ter plekke een onderzoek in naar de toedracht. Hierna voerde een berger de totaal vernielde auto af Door het ongeval, stond er om vijf uur een langzaam rijdende file van ruim twee kilometer. Foto's Freddie Prins.
2014-07-28 18:37:48 112hoogeveen.nl
Toon meer
Er zijn geen verdere berichten
Server query time:4ms Retrieval time:25ms
Ook bloggen bij punt?
Controleer hier of jouw gratis Mijndomein Websitemaker nog vrij is:
.punt.nl
Over punt.nl

Punt.nl is de weblogcommunity van Mijndomein.nl. Om punt.nl met haar tijd mee te laten gaan is er een geruime tijd geleden besloten om een nieuw blog platform voor punt.nl te maken. Dit is uiteindelijk door gegroeid naar de Mijndomein Websitemaker.

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl