Punt
nl
Net nieuw op punt.nl
Hieronder zie je de meest verse artikelen vanuit punt.nl
Het zal vaste lezers misschien niet verbazen, maar ook dit weekend weer zo'n razend druk en vol weekend in Leiden. Zaterdagavond de Museumnacht en morgen Leiden is Open en de Leidse Olympus. Zaterdagmiddag maakte ik een klein foutje en was exact een maand te vroeg op weg naar een bruiloft, zat gewoon al weken in mijn hoofd dat het mei was in plaats van juni. Nou ja het gaf mij wel de mogelijkheid een voor mijn doen redelijk rustig rondje stad te maken. Ik sprong bijna een gat in de lucht van dit onverwachte rustpuntje in het drukke weekend, maar laat dat springen toch maar aan anderen over. Ik deed het lekker rustig en slenterde, met op de achtergrond de muziek van een saxofoonspeler, langs de foodtrucks van  Rrrollend Leiden.
2016-05-28 20:03:23 leidseglibber.punt.nl
Oorlog met Rusland en daardoor vernietiging Europa hoofddoel van door neocons gesteunde Clinton – Donald Trump zal juist voor ontspanning zorgen Maart 2019: Na ruim 2 jaar almaar oplopende Westerse agressie onder aanvoering van president Hillary Clinton voelt Rusland zich dermate bedreigd, dat er een massale verrassingsaanval wordt uitgevoerd. De achterhaalde NAVO luchtverdediging maakt geen schijn van kans, waarna al na enkele minuten de eerste raketten op Den Haag (foto) neerdalen... Paul Craig Roberts, voormalig lid van de regering Reagan, waarschuwt opnieuw in scherpe bewoordingen dat het lot van de hele mensheid afhangt van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november. Wordt Donald Trump gekozen, dan zal hij vermoedelijk snel breken met de machtige neocon elite die er juist alles aan doet om Hillary Clinton in het Witte Huis te krijgen. Als het hen op de een of andere manier lukt de meerderheid van de Amerikanen op haar te laten stemmen (of te frauderen met de verkiezingen), dan zal dat volgens Roberts ‘absoluut zeker leiden tot het einde van de wereld.’  
2016-05-28 18:45:12 xandernieuws.punt.nl
De staandwantvisser UK-254 Antje van visserijbedrijf Gebr. de Boer uit Urk is in de Tweede Binnenhaven van Scheveningen in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 mei volgelopen en gezonken.
2016-05-28 17:45:48 visserijnieuws.punt.nl
De emotionele bankrekening   Van de week kwam in een training die ik volgde, de term ‘’emotionele bankrekening’’ voorbij.   Stephen Covey – bekend managementdenker – gebruikt dit in zijn boek ‘’De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’’. De emotionele bankrekening gaat over het vertrouwen dat je opbouwt in een relatie. Als jij een goed woordje voor iemand doet, waardoor diegene de functie krijgt, stort je op haar of zijn emotionele bankrekening. Ben je alleen gefocust op je eigen groei binnen een bedrijf, hoef je weinig stortingen – oftewel gunsten – van de ander te verwachten. Eigenlijk is de emotionele bankrekening niets anders dan geven en nemen.   Ik moest denken aan de omgeving waar ik woon. Daar is het vanzelfsprekend dat je de ander voort helpt en weet je dat je een beroep kunt doen op diegene als je iets nodig hebt. Daar hebben ze geen managementboek voor nodig. Hester
2016-05-28 17:31:13 hilsondis.punt.nl
Vanmiddag onderlangs gelopen,
2016-05-28 17:22:43 utrechtseheuvelrug.punt.nl
De gewone kopermantel (Ferdinandea cuprea) is een vliegensoort uit de familie van de zweefvliegen (Syrphidae). De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1763 door Scopoli.
2016-05-28 17:06:07 utrechtseheuvelrug.punt.nl
Door hoop en vrees gedreven, twijfel over bestaan En eens gekomen op het keerpunt van mijn leven De stille vraag, waar komt mijn hoop en steun vandaan Wie zal mij op mijn paden verder richting geven   Wie steunt mij waar onzekerheid mijn paden kruist De moed en kracht om door te gaan mij zal ontvallen In ’t hart slechts angst voor duist’re armoe en toekomst huist Zodat ik eens tot bedelarij zou vervallen   Mij geeft de troost dat geen materiële zaken, Waar wij zo dikwijls ’t enig heil in plegen zien, Op deze aard ons niet gelukkig kunnen maken Maar meer als ik mijn medemens van harte dien.   Dan kunnen wij in vrede verder door het leven Omdat wij elk respect en ruimte willen geven.
2016-05-28 16:50:29 vooruit.punt.nl
Over opener Arkentype kan ik kort zijn. Ik vond er geen fuk aan! Het zag er wel aardig uit met die witte gewaden maar helaas klonk het bagger. Er stond een gitarist op het podium z’n best te doen alleen heb ik daar niks van gehoord.   Tja, soms is het zo eenvoudig: Ik heb de laatste tijd nogal vaak ‘last’ van matige zang. De oplossing: instrumentale muziek! Echt? Special Providence is een prima band met prima muzikanten maar na 3 kwartier instrumentaal geweld vond ik het echt wel voldoende hoor.   Nee, dan de combinatie van muzikale heftigheid, muzikale grappenmakerij (bijvoorbeeld in "Cockroach King") en soms zeer meezingbare refreinen (zoals bijvoorbeeld in “The Architect”) van Haken: Ik vind het heerlijk. Zoveel vernuft en afwisseling in één band. Ik stond op een gegeven moment achter een stel die elkaar regelmatig zonder woorden verbaasd aankeken. Ja, verbaasd ben ik al niet meer want ik ‘ken' die nummers al. 
2016-05-28 16:21:31 hemispheres.nu
Artshouse - Amsturia - Pib 120  
2016-05-28 15:55:34 mobar.punt.nl
                 Artshouse - Amsturia - Pib 119        
2016-05-28 14:27:00 mobar.punt.nl
Pasta met kip met spinazie en Boursin.   Ingrediënten: Pasta schelpjes, ik gebruik Pipe Rigate Tradizionali van Grand'Italia Kipfilet (klein gesneden) Spinaziem  a la creme blokjes (diepvries) Kook Boursin, staat bij de Jumbo in de buurt van de creme frais, slagroom  etc Kookroom, niet echt nodig maar wel lekker.   Bereiding Kook de pasta Snij de kip in kleine stukjes (ik maak de kipstukjes uit een verpakking vaak nog wat kleiner) Bak de kip in wat olijfolie tot het een beetje bruin wordt. Daarna de bevroren spinazie erbij en dat opwarmen (niet lang laten koken). Als het een beetje kookt de Boursin en room erbij en dat opwarmen tot het goed verdeeld. Nu de pasta erbij en goed roeren.
2016-05-28 14:26:06 mobar.punt.nl
2016-05-28 14:01:48 pspwereldje.punt.nl
Inval na bedreiging met vuurwapen Groningen - De politie heeft na een bedreiging met een vuurwapen een inval verricht in een woning aan de Verlengde Hereweg in Groningen. Tijdens de inval werd niemand aangetroffen. Wel trof de politie een vuurwapen en een slagwapen aan. De wapens werden in beslag genomen. De inval vond plaats, nadat er aangifte van bedreiging met een vuurwapen was gedaan. Uit onderzoek kwam naar voren dat de verdachte zich vermoedelijk in de betreffende woning zou bevinden. Vanwege het vuurwapen werd het arrestatieteam ingezet. Beide aangetroffen wapens worden nader onderzocht. De politie zoekt verder naar de betreffende verdachte. Vrouw aangehouden voor brandstichting Haren - De politie heeft vrijdag- op zaterdagnacht een 25-jarige vrouw uit Haren aangehouden voor brandstichting. De vrouw wordt ervan verdacht dat zij bij een woning aan het Jasmijnhof coniferen in brand heeft gestoken. De verdachte werd na een direct ingesteld onderzoek ingerekend. Een half uur voor deze brand had de politie een brandende auto op Tussenziel aangetroffen. De brandweer heeft deze brand geblust. De auto raakte zwaar beschadigd. De locatie van deze brand ligt vlakbij de plek van de coniferenbrand. Oorzaak De forensische opsporing stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de autobrand. De verdachte werd in haar woning ingerekend en in een cel ingesloten. Zij wordt vandaag gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in. De politieberichten worden, indien beschikbaar, doorlopend aangevuld met de nieuwste berichten.
2016-05-28 13:25:21 112hoogeveen.nl
Toon meer
Er zijn geen verdere berichten
Server query time:3ms Retrieval time:5ms
Over punt.nl

Punt.nl is de weblogcommunity van Mijndomein.nl. Om punt.nl met haar tijd mee te laten gaan is er een geruime tijd geleden besloten om een nieuw blog platform voor punt.nl te maken. Dit is uiteindelijk door gegroeid naar de Mijndomein Websitemaker.

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl